Tlf. +45 66 80 40 40
Trit Solution og CloudCollect2

TRIT Solution

Vi hjælper dig med at styre økonomien.  Du skal gøre det, du er god til, og det gør du allerede i din forretning. Men måske har du udfordringer med økonomien og siger som mange “jeg forstår det ikke”? Så kan TRIT Solution hjælpe.

TRIT Solution blev grundlagt i 2011 og har mere end 30 års erfaring. Vi tager os af små såvel som størrer virksomheder, når det handler om rådgivning og varetagelse af virksomhedens økonomi.

 

Men det handler ikke alene om administration af økonomien, Vi sørger også løbende for at have mennesket bag virksomheden med – dig, således du vidensmæssig er med i processen.

 

Vi sørger for at lytte og imødekomme dine ønsker og behov til bogføringen, og forklarer løbende handlinger, status og forslag, således du også kan følge med.

 

Få styr på dit bogholderi

Hos TRIT Solution tilbydes bogføring for enkeltmandsvirksomheder og anpartsselskaber. Vi kan stå for det hele inden for administration af økonomien, stort som småt, f.eks. betaling af faktura, fakturering for kunderne, indberetning af moms, rykning, tømning af e-Boks osv.

 

Vi udfører det for kunderne, som en ansat bogholder normalt ville lave. Bl.a. selvangivelser for personlige selskaber og bistår med klargøring og afstemning for ApS-selskaber, så de er klargjorte til revisorer.

 

Økonomisk rådgivning
Hos TRIT Solution tilbyder vi vejledning og rådgivning til både virksomheder og private inden for det økonomiske aspekt. Vi kan hjælpe jer med at danne et bedre overblik og sørge for, at I undgår faldgruberne gennem økonomisk rådgivning, hvor vi bl.a. vejleder inden for budgetter, efterkøb, almindeligt regnskab samt almindelig virksomhedsdrift. Vi vejleder inden for det område, som kunden ønsker, og gennem en tæt kontakt tilpasses ydelser til kundens behov.

 

Hvordan med praktikken?
Vi ønsker at se dig som kunde i dit eget miljø, og derfor tager vi gerne ud til din virksomhed og bogfører på de antal dage og tidspunkter, der er aftalt med dig

 

Hvis du foretrækker, at vi løbende håndterer opgaverne og kun mødes f.eks. til kvartals- eller halvårs møder, så løser vi opgaverne fra vores eget kontor. Relevante bilag udveksles efter aftale f.eks. gennem afhentning, og så mødes vi kun efter aftalt behov.


Lad os være fælles om din økonomi – Vi kan hjæpe hinanden.

Fordele 

  • Mange års erfaring
  • Vi er imødekommende overfor dine ønsker og behov.
  • Vi kan både varetage privat- og forretningsøkonomi

Kontaktoplysninger


Telefon:

21 80 79 84


Mail:

ar@tritsol.dk


Adresse:
Trit Solution v/Ann Regitze Thorup Rasmussen. 


Kringlevej 34
4040 Jyllinge

CVR-nr. 33921594

Mangler du betaling?

Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.