Tlf. +45 66 80 40 40
Stohn Blue

Stohn Advokatfirma

Vi har eksisteret i mere end 30 år. Du finder vores kontor i København K, Esplanaden 26. Vi er et mindre kontor der lægger vægt på personlig kontakt, tilgængelighed og tryghed. Vi er specialister i erhvervslejeret, entrepriseret og mangler samt inkasso. 

 

Vores historie og filosofi

Stohn advokatfirma har rødder tilbage til 1983, hvor stifteren, advokat Ole Stohn brød ud fra et af de største kontorer. Vi er i dag blandt de førende inden for fast ejendom og rådgiver om såvel erhvervslejeret, investering i fast ejendom og entrepriseret. Hos Stohn advokatfirma har vi stor erfaring med procesret og giver jævnligt møde ved landets domstole. Vi har møderet for både landsretterne og Højesteret.

 

Rådgivning der er effektiv og målrettet
I vores rådgivning lægger vi stor vægt på at være effektive og målrettede. Vi mener ikke, det at være advokat er et arbejde, men en livsstil. Derfor arbejder vi f.eks. ikke åbne- og lukketider i vores virksomhed, men er tilgængelige for vores klienter i videst muligt omfang både på mobiltelefon og e-mail, ligesom der oftest kan bookes møde med dags varsel. 

Vi er specialister i  

  • Erhvervslejeret
  • Entrepriseret og mangler
  • Inkasso. Vi tilbyder retslig behandling, hvor vi påtager os alle udgifter til forfølgning

Kontaktoplysninger


Telefon:

33 15 55 55

Mail:

law@stohn.dk


Adresse:  

Stohn Advokatpartnerselskab 

Esplanaden 26
1263 København K

CVR-nr. 41013990

Mangler du betaling?

Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.