Tlf. +45 66 80 40 40

Velkommen

Vi arbejder dedikeret på at inddrive dit krav, og på at sagsbehandlingens kvalitet er i fokus. Du vejledes af advokater og jurister med speciale i inkasso. Her er vores historie.

Torben Stohn, inkassochef

CloudCollect Version 2.0
CloudCollect Version 2.0

Nu kan du invitere din bogholder og kollegaer, så I sammen kan følge op på de dårlige betalere i CloudCollect. Hvis du ejer flere virksomheder eller er bogholder, kan du nu oprette alle dine virksomheder under samme bruger. Vi har også tilføjet et søgefelt, så du nemt kan finde en bestemt…Read More

Dinero er nu integreret med CloudCollect
Inkasso i Dinero

Den 24. september 2020 gik vi live med vores integration til Dinero. Integrationen gjorde det muligt at sende ubetalte fakturaer og rykkerbreve til inkasso fra Dinero. Flere af vores klienter bruger Dinero, og de kan nu også sende krav til inkasso med et enkelt klik på musen.

Torben stiftede CloudCollect
Torben stiftede CloudCollect

Efter grundig research og samtaler med eksisterende inkassoklienter, udviklede Torben Stohn CloudCollect. Hermed blev det muligt for klienter at opretter sager online og sende ubetalte fakturaer direkte fra e-conomic til inkasso. Klienterne kunne nu få et samlet overblik over deres inkassosager og følge status.

Arbejdsgiverorganisationer og integration til økonomisystemer
Arbejdsgiverorganisationer og integration til økonomisystemer

Som det eneste advokatfirma i landet fik AIS integration til flere af landets største økonomisystemer herunder Billy Regnskabsprogram og Webfinance. AIS indgik et samarbejde med flere arbejdsgiverorganisationer herunder Dansk Byggeri og Tekniq. Klienterne efterspurgte et webløsning, hvor sagerne kunne oprettes og følges. Resultatet af denne efterspørgsel er CloudCollect.

Torben Stohn stiftede Advokaternes Inkasso Service
Torben Stohn stiftede Advokaternes Inkasso Service

Advokat Allan Stohn ønskede, at Stohn Advokatfirma havde en selvstændig afdeling for inkasso. Torben Stohn havde erfaring med inkasso og opbyggede derfor Advokaternes Inkasso Service (AIS). I dag er AIS blandt de mest benyttede advokatfirmaer til inkasso.

Ole Stohn stifter Stohn Advokatfirma
Ole Stohn stifter Stohn Advokatfirma

Stohn advokatfirma har rødder tilbage til 1983, hvor stifteren, advokat Ole Stohn brød ud fra et af de største kontorer. Stohn Advokatfirma er i dag blandt de førende inden for fast ejendom, inkasso og rådgiver om såvel erhvervslejeret, investering i fast ejendom og entrepriseret.

Mangler du betaling?

Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.