Tlf. +45 66 80 40 40
advokaternes inkasso

Advokaternes Inkasso Service

Advokaternes Inkasso Service (AIS) deler kontor og medarbejdere med CloudCollect. AIS er anbefalet som inkassopartner af flere organisationer herunder Dansk Byggeri og Tekniq. AIS er en del af Stohn Advokatfirma som har eksisteret i mere end 30 år. Stohn Advokatfirma blev stiftet af advokat Ole Stohn. Kontoret har adresse på Esplanaden 26, 1263 København K.

 

Hvordan adskiller CloudCollect sig fra AIS?

CloudCollect adskiller sig fra AIS ved at have et ekstranet og integration til e-conomic. Ekstranettet giver dig et overblik over dine inkassosager, og her kan du følge status på sagen. CloudCollect arbejder nu på en integration til Dinero Regnskabsprogram.

 

Et mindre kontor med personlig kontakt

AIS er et mindre kontor der lægger vægt på den personlige kontakt med klienterne. Kontoret har speciale i inkasso, erhvervslejeret og entrepriseret.  


Hvordan opretter jeg en sag hos AIS?

Inkassosager sendes til AIS via deres hjemmeside. Hvis du benytter en af de systemer, som AIS har integration til herunder: Billy Regnskabsprogram, Minuba, WebFinance og 360 Business Tool, kan du sende dit krav direkte fra disse systemer. 

 

Dine indsigelsesager behandles af Advokaternes Inkasso Service
Et inkassobureau kan ikke føre dine sager ved domstolene, og det kan blive nødvendigt, hvis skyldner er uenig i dit krav. AIS indleder automatisk en civil retssag, hvis skyldner gør indsigelser gældende mod dit krav.

 

Du er ikke udelukket fra at sende din sag til inkasso, selv om skyldner er uenig i kravet. Hvis du har et krav med indsigelser, skal du følge en særlig procedure som er beskrevet i denne artikel af Torben Stohn.

Fordele 

  • 0,-  kr. for udenretlige behandling
  • Personligt opkald til skyldner
  • Vi tilbyder retslig behandling, hvor vi påtager os alle udgifter til forfølgning
  • Et advokatkontor med speciale i inkasso

Kontaktoplysninger


Telefon:

88 53 55 53

Mail:

info@inkassoadvokat.dk


Adresse:  

Advokaternes Inkasso Service
Esplanaden 26
1263 København K

CVR-nr. 74159710

Mangler du betaling?

Indtast dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe dig med at få sagen ud af verden med det samme.